Podczas kursu podstawowego poruszono elementy savoir-vivre, które później zostały wdrożone w część praktyczną. Szkolenie i elementy etykiety kelnerskiej, to wstęp do budowania relacji, komunikacji i przede wszystkim szacunku do drugiego człowieka.
Uczestnicy kursu poznali podstawy enologii, czyli wiedzy o winie i w praktyce nauczyli się profesjonalnego serwisu wina przy Gościach, dzięki czemu poznali tajniki pracy sommeliera.
![emisja bez ograniczeń wiekowych](https://s-nsk.ppstatic.pl/assets/nsk/v1.220.1/images/video_restrictions/0.webp)
Pierwszy trening polskich piłkarzy pod okiem 2500 kibiców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?