MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasola i inne rośliny strączkowe do idealny dodatek do dań,...
fot. ROMAN ODINTSOV / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jaja i rośliny strączkowe

Fasola i inne rośliny strączkowe do idealny dodatek do dań, w których brakuje błonnika pokarmowego, są także świetnym źródłem białka. Sprawia to, że dani z ich dodatkiem są bardziej sycące. Dodatkowo dostarczają wielonienasyconych kwasów tłuszczowych oraz licznych witamin i składników mineralnych. Można dodać je do omletu lub tortilli.

Zobacz również

Projekty jego okrętów wyróżniał Królewski Instytut. Pleszewianin ma rondo w Gdyni!

NOWE
Projekty jego okrętów wyróżniał Królewski Instytut. Pleszewianin ma rondo w Gdyni!

Niebezpieczna sytuacja w Copa America. Sędzia zniesiony z boiska WIDEO

Niebezpieczna sytuacja w Copa America. Sędzia zniesiony z boiska WIDEO

Polecamy

Masz dziwne znamię na ciele? Sprawdź, co to może oznaczać

Masz dziwne znamię na ciele? Sprawdź, co to może oznaczać

Na podwieczorek polecam tartę z borówkami. Prawdziwy rarytas!

Na podwieczorek polecam tartę z borówkami. Prawdziwy rarytas!

„Miałem dużo szczęścia do nauczycieli”. Rozmowa z astronautą Sławoszem Uznańskim

ROZMOWA
„Miałem dużo szczęścia do nauczycieli”. Rozmowa z astronautą Sławoszem Uznańskim