MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marcin Przybysz inspiruje się kuchnią barokową tworząc...
fot. materiały prasowe restauracja Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz inspiruje się kuchnią barokową tworząc wielkopostne menu.

Zobacz również

Zarządy małych portów o spotkaniu z ministrem: to początek nowej drogi

Zarządy małych portów o spotkaniu z ministrem: to początek nowej drogi

Nowe kulinarne centrum Wrocławia? Ulica Księcia Witolda pełna smaków

Nowe kulinarne centrum Wrocławia? Ulica Księcia Witolda pełna smaków

Polecamy

Przegląd czerwca w Sieradzu

Przegląd czerwca w Sieradzu

Zrób tę maseczkę z rośliny, którą masz w kuchni. Ja wypróbowałam. Ujędrnia i łagodzi

Zrób tę maseczkę z rośliny, którą masz w kuchni. Ja wypróbowałam. Ujędrnia i łagodzi

Od dzisiaj ruszyła kolejna odsłona programu „Dobry start". Jak złożyć wniosek?

Od dzisiaj ruszyła kolejna odsłona programu „Dobry start". Jak złożyć wniosek?