MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przed przygotowaniem chleba należy dokarmić zakwas i...
fot. Anna Daniluk

Prosty chleb pszenny na zakwasie orkiszowym jak z piekarni. Poznaj przepis na pieczywo jak od babci. Tak zrobisz pachnący bochenek

Zakwas orkiszowy na chleb

Przed przygotowaniem chleba należy dokarmić zakwas i odstawić na minimum 8 godzin. Gotowy zakwas zwiększy objętość nawet trzykrotnie.

Zobacz również

Szymon Weirauch: Jestem gotowy do rywalizacji. Mam nadzieję, że będę numerem jeden

NOWE
ROZMOWA
Szymon Weirauch: Jestem gotowy do rywalizacji. Mam nadzieję, że będę numerem jeden

Jedna z najbardziej wyczekiwanych artystek nie wystąpi na Open'erze!

Jedna z najbardziej wyczekiwanych artystek nie wystąpi na Open'erze!

Polecamy

Jaki french jest teraz modny? Tylko ten z żółtymi końcówkami

HIT DNIA
Jaki french jest teraz modny? Tylko ten z żółtymi końcówkami

Zdrowe odżywianie 60+. Darmowe porady dietetyka dla seniorów z Łódzkiego. Gdzie?

Zdrowe odżywianie 60+. Darmowe porady dietetyka dla seniorów z Łódzkiego. Gdzie?

Kiedy nudzą nam się tradycyjne kotlety, robię ten pyszny farsz. Rodzina się zajada

Kiedy nudzą nam się tradycyjne kotlety, robię ten pyszny farsz. Rodzina się zajada