MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i...
fot. 123 RF

Produkty spożywcze, których nie powinno się myć przed gotowaniem, a zazwyczaj to robimy!

Grzyby

Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i aromat, są jak gąbka, która chłonie wodę. A więc jak je wyczyścić? Igliwie i piasek usuwamy szczoteczką lub ewentualnie mokrą szmatką. Jeśli koniecznie chcemy je umyć pod wodą to tak, aby miały jak najkrócej styczność z wodą.

Zobacz również

Intensywna burza w Gnieźnie: zalane ulice, urzędy, szkoła, sklepy i drogi!

NOWE
NA ŻYWO
Intensywna burza w Gnieźnie: zalane ulice, urzędy, szkoła, sklepy i drogi!

Kraków. Wypadek na A4 "na styk". Gdyby prędkość była wyższa to...

NOWE
Kraków. Wypadek na A4 "na styk". Gdyby prędkość była wyższa to...

Polecamy

Uczestnicy Zawodów Rowerkowych w Bydgoszczy, widzimy się 25 maja

NASZA AKCJA
Uczestnicy Zawodów Rowerkowych w Bydgoszczy, widzimy się 25 maja

"Słońce wschodzi raz na dzień" w Kinie Pod Baranami i Paradox

"Słońce wschodzi raz na dzień" w Kinie Pod Baranami i Paradox

Dzień Kosmosu w Jaśle. GEN zaprasza na Górkę Gorajowicką

Dzień Kosmosu w Jaśle. GEN zaprasza na Górkę Gorajowicką