Wybierz region

Wybierz miasto

    Zgłoś komentarz do moderacji

    A może trzeba byłoby w artykule podać jakieś konkretne rady dla kupujących. Przecież na metkach pakowanych w folię produktów spożywczych producent nie podaje, że jest tam "trucizna" dla naszego organizmu. Fragment o możliwościach uszkodzenia DNA nas straszy, ale nie popdaje żadnych szczegółów jak sie ratować - więc po co pisać, powodując strach. Albo taki fragment: „związki mutagenne i rakotwórcze w żywności powstają na skutek metod utrwalania i przechowywania żywności". Więc konsument pyta: jakich metod, które możemy ocenić w sklepie, biorąc konkretny artykuł do ręki? Ten artykuł to zbiór ogólnych prawd, powszechnie znanaych z internetu. Szkoda miejsca dla niego, bo nie wnosi nic nowego dla nas - konsumentów, którzy podświadomie wiedzą, że większośc pakowanych w folię art. spożywczych jest i to obfcie "skażona" dodatkami różnych konserwantów, polepszaczy, sztucznych aromatów i wypełniaczy spod zanku "E".

    KOD

    Polecamy!